Brenda Kookt

Amandeltaart – Laagjestaart met amandel en nootmuskaat – Donna Hay – Review (+win)

20-01-2019
- Brenda Kookt - Vandaag delen we een recept van Donna Hay, Joor en ik zijn hier beiden ‘fan’ van. Wat maakt ze lekkere dingen, en het ziet er allemaal ook zo mooi uit! Donna Hay heeft wat dat betreft echt haar eigen stijl. We vertellen meer over Donna ....

Wijnbloggers

Chinezen dol op wijn

13-08-2018
China heeft Frankrijk gepasseerd als grootste afnemer van rode wijn ter wereld. Dat is bekendgemaakt door de Vinexpo, de handelsorganisatie voor wijn en sterke drank. Gemeten naar alle wijnsoorten wordt in de VS de meeste wijn gedronken. Volgens cijfers ....

Koken

Dol op pakjes en zakjes!

08-12-2017
  Je durft er tegenwoordig bijna niet meer voor uit te komen dat je weleens kookt met hulp van een pakje ...... Lees verder: Dol op pakjes en zakjes! ....

Rozemarijn Koken en Foto

Verwennen

14-06-2017
Ik ben niet zo dol op kledingwinkels. Want in die winkels zijn mensen. Verkopers bedoel ik. Het maakt niet uit wat je aantrekt, het staat altijd goed. Dat vind jij zelf niet, dat vinden zij. Of een item ‘lekker loose’ of ‘mag best een beetje strak’ ....

NRC Koken

Janneke Vreugdenhil. Elke dag vers

12-10-2015
Je kunt haar gerust een ouwe rot in het vak noemen. Jaren schreef ze recepten voor de kranten van de Geassocieerde Pers Diensten. Ze was hoofdredactrice van het blad Tip Culinair. En achter de schermen werkte ze mee aan …

Taster

elke dag rijst #3 speciale gebakken rijst

27-05-2014
Wat maak je met gestoomde rijst van gisteren? Juistem. Gebakken rijst! Gisteren vertelde ik al even over het genot dat de Aziatische supermarkt voorziet. Met een flinke voorraad basisingrediënten kun je tal van Chinese gerechten bereiden. En van daaruit ....